// redirect to new website
Ben jij een vrouw en zoek je het missende puzzelstukje om vanaf nu echt HET verschil te kunnen maken voor andere vrouwen? 
Transformeer het leven van anderen terwijl wij jouw leven transformeren.
Wil jij vrouwen supersnel, grondig en blijvend van hun diepe, emotionele en mentale blokkades afhelpen? 
 •  In korte, overzichtelijke begeleidingstrajecten
 •  Op een speelse, laagdrempelige en superkrachtige manier, zonder het herbeleven van trauma’s en nare ervaringen
 •  Zo krachtig dat je zelfs resultaatgarantie kan geven!
En wil jij je daarmee onderscheiden van andere coaches en therapeuten en deel uitmaken van een sterke community die altijd voor jou klaarstaat?
Dat kan! Met de opleiding tot Creatrix® Transformologist® is dat alles binnen handbereik. Met Creatrix® help je vrouwen transformeren, zodat zij voor eens en altijd hun struggles achter zich kunnen laten!
Ben jij de vrouw die wij zoeken?
Wil jij ook zulke levensveranderende transformaties bij vrouwen faciliteren? Wij zoeken vrouwen die een groots verschil willen maken. Vrouwen die een ongelooflijke kriebel voelen als het gaat om het helpen van andere vrouwen. Die vertrouwen op hun intuïtie en gevoel. Vrouwen die – net als wij - geloven dat het de hoogste tijd is dat vrouwen niet langer meer worstelen met angsten, boosheid, onzekerheid, frustraties, verdriet en allerlei andere emotionele en mentale ballast. Vrouwen die deze vrouwen volledig in hun kracht willen zetten en diepgaande en blijvende veranderingen willen kunnen garanderen. Vrouwen met ondernemerschap in hun bloed die niet terugschrikken van het idee van een bloeiende, succesvolle praktijk en financiële onafhankelijkheid.

Wil jij:
 •  Dat ene missende puzzelstukje in handen krijgen waarmee je diepgaande, blijvende veranderingen kunt garanderen?
 •  Toegang hebben tot een bewezen succesvol businessmodel, dat jou helpt jouw bedrijf tot grote hoogten te brengen?
 •  Een actieve, internationale community van vrouwen achter je hebben staan, zodat je het wiel niet alleen hoeft uit te vinden?
Gaat je hart hier sneller van kloppen? Dan hebben wij wellicht een plek voor je in de opleiding tot Creatrix® Transformologist® van het Institute of Women International.
Deze opleiding vindt in 2018 plaats in januari (VOL!), maart (VOL!), mei (VOL!), september en november, in de omgeving van Haarlem.

Klik op de groene link hieronder om -geheel vrijblijvend natuurlijk- een eerste gesprek met een van de Opleidingsconsultants te boeken op een dag en tijd dat jou uitkomt, om zo uit te vinden of deze opleiding de juiste stap voor je is.
Zo werkt Creatrix®...
Snel, diepgaand én blijvend...
Creatrix® is dé methodiek om vrouwen van hun emotionele en mentale issues af te helpen, hoe complex ook. Zodat ze zelfverzekerd, krachtig en sterk zijn en weer de beste versie van zichzelf worden. Het werkt sneller, gemakkelijker, pijnlozer en duurzamer dan enige andere vorm van coaching of therapie.
Maar hoe dan?
Creatrix® is een heel geavanceerde vorm van visualisatie en brengt je naar de plek waar je bewustzijn stopt met het onderbreken en overstemmen van je gevoel (je onderbewustzijn). Creatrix® helpt je naar jezelf te luisteren. Waardoor je à-la-minute echte AHA-momenten hebt en je niet langer aan je negatieve gedachten en belemmerende overtuigingen hoeft vast te houden. Je brengt bewustzijn en onderbewustzijn met elkaar in balans, lijnt hoofd-hart en onderbuik met elkaar op, waardoor je direct anders gaat denken, voelen en doen. Een Creatrix®-sessie vindt dus grotendeels met de ogen dicht plaats.
Voor vrouwen, door vrouwen
De meeste zelfhulpboeken, therapieën en coachingmethodieken zijn ontwikkeld voor het mannelijk brein. Daardoor werken ze voor 4 op de 5 vrouwen niet óf niet goed genoeg. Creatrix® is speciaal ontwikkeld voor vrouwen, rekening houdend met het vrouwenbrein en hun vrouwelijke, hormonale rollercoaster. Creatrix® brengt mind-set (hoofd), heart-set (hart) en gut-set (onderbuik) met elkaar in balans. En dat is de grote succesfactor!
Dit is Creatrix®. Maz Schirmer van het Institute of Women over deze unieke methode voor en door vrouwen...
Waarom is Creatrix® zo anders? Nikolien Martina-Doorenbos, Hoofdtrainer Europa, vertelt...

Van Australië naar Europa... Mijn verhaal

NIKOLIEN MARTINA-DOORENBOS | JOUW TRAINER
Allereerste Creatrix® Transformologist® in Europa en Hoofdtrainer Europa
Eigenaar van www.momsandmore.nl

Ik ben al jaren coach voor ambitieuze moeders, heb daarin qua methodieken een hoop gezien en geleerd en gedaan, maar het was het allemaal nét niet. Mijn cliënten gingen wel happy de deur uit, maar het beklijfde niet voldoende naar mijn zin. De oplossing was niet lange termijn genoeg, niet impactvol genoeg.
En aangezien ik geen huis-tuin-en keukencoach wilde zijn maar een coach waarbij mijn cliënten kunnen zeggen 'Nikolien je hebt mijn leven veranderd', ben ik op zoek gegaan naar een oplossing die wel diepgaand en blijvend werkt voor vrouwen en hun beren op de weg.

En dat heeft mij helemaal naar Australië gebracht, ondanks 2 kleine kinderen thuis, een maand naar het andere eind van de wereld, totaal niet wetende waar ik in sprong... mensen dachten dat ik gek geworden was, maar ik volgende mijn gevoel en had vertrouwen. Institute of Women heeft daar namelijk een methodiek ontwikkeld speciaal en alleen voor vrouwen. En toen vielen bij mij de kwartjes... Daarom hebben mijn cliënten niet voldoende resultaat, daarom zijn die trajecten zo lang en zwaar, daarom zitten er -ondanks ál die zelfhulpboeken en tig methodieken- nog steeds zoveel vrouwen muurvast: omdat die methodieken en zelfhulpboeken geschreven en ontwikkeld zijn voor het mannenbrein! Tot voor kort dacht men dat het mannenbrein en vrouwenbrein hetzelfde werkten, maar niets is minder waar (zie ook de ontwikkelingen in de genderspecifieke gezondheidszorg, maar wij vrouwen weten dat toch allang?!). Mannen en vrouwen verschillen en dus moeten de methodieken voor de begeleiding van vrouwen ook anders zijn dan de methodieken voor mannen.

Ik ben dus naar Australië gegaan en heb Creatrix® geleerd en naar Europa gebracht. En direct merkte ik het verschil in de begeleiding van mijn cliënten: de snelheid en het gemak waarmee ze anders gingen denken, voelen en doen was echt geweldig, én het werkt lange termijn. En daarom heb ik de Creatrix® opleiding in 2016 naar Nederland gebracht. Ik heb met Moms&More een wachtlijst van cliënten én dit is te groots om onder mijn eigen vleugels te houden. Dit moeten andere vrouwen ook leren!

Samen met een geweldige groep vrouwen wil ik Creatrix® dé methodiek voor vrouwen maken die vast zitten. Sluit je je bij ons aan? Want verander je een vrouw dan verander je de wereld...
Voel je nog steeds een kriebel? Zou dit misschien precies kunnen zijn wat jij zoekt? Bekijk dan de uitgebreide video met alle ins en outs over Creatrix® en de opleiding... 
Ja, ik wil weten of deze opleiding bij mij past!
Als je getriggerd bent door alles wat je nu gezien en gelezen hebt, dan is het tijd om te bespreken of deze opleiding helemaal bij je past. Boek daarvoor een 1:1 Skypegesprek op een dag en tijd die jou het beste schikt. 
Let op: dit is géén pushy, salesy gesprek. Het gesprek is volledig vrijblijvend, en je krijgt open en eerlijk antwoord op alle vragen die je hebt!
  
Omdat we de opleidingsgroep klein houden, en dus ook heel persoonlijk en exclusief, vinden wij het belangrijk dat jij ons leert kennen en wij jou. Immers, deze opleiding is niet geschikt voor iedereen. Dit Skypegesprek is dus voor jou om te kijken of de opleiding voldoet aan jouw verwachtingen, en voor ons om te kijken of jij de vrouw bent die wij zoeken.

Heb je geen Skype, maar wel Facebook Messenger, Whatsapp of Telefoon? Boek je gesprek via de groene link hieronder en we regelen dat we elkaar te spreken krijgen!
Deelnemers van de mei 2017 editie over de opleiding... 
Sharon over haar transformatie tijdens haar opleiding tot Creatrix® Transformologist®
Deelnemers van de januari 2018 editie over de opleiding... 
Dit krijg je:
Wanneer je jezelf Creatrix® Transformologist® mag noemen, krijg je een licentie om gebruik te mogen van de enige methodiek ter wereld die exclusief ontwikkeld is voor vrouwen om zo vrouwen snel en duurzaam van hun blokkades af te helpen. Naast deze rechten krijg je ook nog een geweldige hoeveelheid bonussen erbij voor business succes (we laten je niet met de tool zwemmen, dus krijg je een hoop extra's gratis).
Wat is inclusief in de opleiding:
Wat je als gratis bonus erbij krijgt:
 •   6 dagen exclusieve face-to-face training met max 7 tot 9 andere deelnemers
 •  Praktische hands-on training om zelfverzekerd vrouwen van hun issues af te helpen 
 •  Certificering tot Creatrix® Transformologist® 
 •  De rechten om de Creatrix® branding te gebruiken, inclusief logos en zegel van authenticiteit
 •  Opname in het internationale register van Creatrix® Transformologists® op de website van Institute of Women International 
 •  De mogelijkheid om je te kwalificeren voor registratie en verzekering bij Balens en IICT (International Institute of Complementary Therapists) 
 •  Licentie rechten voor gebruik van levensveranderende tools 
 •  De mogelijkheid om 1-op-1 doorbraken te realiseren met resultaatgarantie (met minimale opstartkosten) 
 •  Stap-voor-stap en woord-voor-woord scripts, processen en (business)tools 
 •  De mogelijkheid om een solide inkomen te verdienen in een florerende praktijk met cliënten die willen investeren en gecommiteerd zijn. We leren je zelfs deze cliënten te screenen en te testen voordat je ze als cliënt accepteert zodat je resultaten kan garanderen 
 •  Alle sjablonen, scripts, checklists, handouts, presentaties, lijsten, plannen en assessment tools die je direct kan gebruiken. Zo hoef je zelf niet het wiel uit te vinden, kan je je focussen op waar je van houdt te doen en kan je direct beginnen 
 •  Je leert cliënten te pre-evalueren en screenen om zo resultaatgarantie en niet-goed-geld-terug garantie te kunnen geven 
 •  Je leert te presenteren voor een groep om zo transformatieve, empowerende en educatieve events voor vrouwen te geven
 •  Een gespecialiseerde (gedeeltelijke) Creatrix® doorbraak: om zo zoveel mogelijk blokkades die het meeste saboterend zijn voor coaches, therapeuten en ondernemers te doorbreken. Denk daarbij aan faalangst, straalangst, angst voor afwijzing, angst voor de toekomst, afgunst, schuld, vergelijken met anderen, niet goed genoeg voelen, bang om door de mand te vallen en het belangrijk vinden wat anderen denken
 •  Een 16 weken durende ONLINE training met video's en training van Maz Schirmer zelf, inclusief bewezen werkend businessmodel voor vrouwen, door vrouwen zodat jij in no-time een succesvol bedrijf neerzet of naar een volgend niveau tilt (zie hieronder voor meer details)
 •  Continue mentorschap waarmee je er niet alleen voor staat en je je kan optrekken aan vrouwen die bewezen succesvol zijn. Zo word je het hele jaar door ondersteund en geholpen
 •  365 dagen per jaar begeleiding, ondersteuning en educatie
 •  De eerste 3 maanden licentie inclusief in je opleidingsinvestering
 •  Lidmaatschap van een exclusieve Facebook-groep voor support, sisterhood, inspiratie en - wanneer nodig - een schop onder je kont. Je bent niet alleen.
 •  Tijdens de face-to-face training uitgebreide catering gedurende pauzes en lunch en opleiding op een prachtige besloten locatie
 •  EXTRA! Gratis Creatrix® Intra-support zo vaak en wanneer je het maar nodig hebt tijdens de duur van je licentie, om ervoor te zorgen dat al je blokkades rondom je eigen potentieel verdwijnen ten behoeve van jou én je cliënt.
Watje gaat krijgen in de 16 weken online BONUS training
Op het moment dat je de 6-daagse face-to-face training hebt afgerond en je je licentie hebt ondertekend krijg je toegang tot een uitgebreide online opleiding met video's en ondersteuning van Maz Schirmer zelf. Dit is een compleet stappenplan om alles wat je in de opleiding geleerd hebt te implementeren waardoor je mogelijkheden tot groots succes vertienvoudigd worden. Deze online opleiding is inclusief:
 •  Handouts, agenda's en details voor het houden van events
 •  De psychologie van ondernemen voor vrouwen
 •  Spreekvaardigheid en on stage zelfverzekerdheid
 •  Hoe voor de camera te staan
 •  Marketing: hoe je ideale cliënt te vinden
 •  Bewezen business succes formule
 •  Hoe zorg je er voor dat vrouwen jou benaderen zodat je niet eens hoeft te verkopen
 •  Extra methodieken, tools en technieken om zo workshops, online programma's, webinars en face-to-face groepsevents te organiseren
 •  Hoe de meest voorkomende vragen van cliénten te beantwoorden
 •  Branding, doelgroepen en je niche markt
 •  Hoe bezwaren te tackelen
 •  Organiseren van retreats
 •  Mogelijkheden en upsell voor je cliënten na Creatrix®
 •  Copywriting vaardigheden
 •  Hoe je juridisch in te dekken
 •  Tracking sheets voor potentiële cliënten
 •  Hoe word je een guru in deze industrie
 •  Hoe vrouwen te trainen in hun Female Factor verschillen (en waarom we met vrouwen op een dieper niveau moeten werken)
 •  Ondernemerssucces vaardigheden
 •  Verschillende type vrouwen en hoe hen te begrijpen (inclusief DISC persoonlijkheidsprofilering)
 •  Hoe cliënten te krijgen die razend enthousiast zijn over je
 •  De kracht van story telling en hoe je je verhaal kan gebruiken om anderen te transformeren. 
Meld je nu aan en onderscheid je als Creatrix® Transformologist® want het werkt:
  SNEL
De meeste transformatieprocessen zijn langzaam. Creatrix® kan in één sessie diepgewortelde issues als angst voor succes, niet goed genoeg voelen, verdriet en boosheid blijvend oplossen.
 VOOR HET VROUWENBREIN
De meeste processen werken niet voor vrouwen. Creatrix® is speciaal gemaakt voor vrouwen en laat hen niet alleen weten maar ook voelen dat ze mooi, waardevol, geliefd, waardig, en goed genoeg zijn.
 ONGEACHT JE VAKGEBIED EN SPECIALISATIE
Als je met vrouwen werkt, in welke functie dan ook, dan kun jij hen helpen succesvol te zijn. Privé EN op de werkvloer. Door de wortel van hun issues weg te halen. 
 DIEPGAAND: DAAR WAAR ANDERE METHODES STOPPEN GAAT CREATRIX® VERDER
Creatrix® houdt rekening met epigenetica. Dat is de wetenschap dat wij niet alleen onze uiterlijke kenmerken van onze voorouders erven, maar ook negatieve emoties en blokkerende overtuigingen, mindset en houding. Creatrix® helpt ons ook de blokkades die we via onze genen hebben meegekregen, los te laten. Hoe krachtig is dat?
 GEEN HERBELEVINGEN
Je cliënt hoeft niet te weten waar haar issues vandaan komen om ze blijvend op te lossen. Dat betekent dat zij ook niet naar onplezierige of pijnlijke herinneringen terug hoeft te gaan!
 LANGE TERMIJN
Het Creatrix® proces zorgt ervoor dat je cliënten een diep Innerlijk Weten krijgen en de levenslessen waar ze al hun hele leven naar op zoek waren. En wat je eenmaal zo diep weet, kan je niet meer ongedaan maken. Dit zorgt er dan ook voor dat ze na een traject niet meer terugvallen.
 MET EVENWICHTIGE, KRACHTIGE TRANSFORMOLOGISTS®
Onze Creatrix® Transformologists® 'walk their talk'. Zij zorgen ervoor dat ze zelf blokkades aanpakken zodra er iets zich aandient, zodat ze de beste versie van zichzelf zijn en blijven. Daarmee zijn je cliënten ook verzekerd van een krachtige begeleider tijdens hun proces.
Een klinisch psychologe over Creatrix®
Therapeuten over Creatrix®
€€€ - Maar hoe zit het dan met de prijzen?
Natuurlijk zijn de prijzen belangrijk, maar prijzen vind je niet op deze site. En dat is met een goede reden. Wij vinden het namelijk heel erg belangrijk dat je eerst precies weet wat je gaat krijgen om zo de opleiding ern de prijs op de juiste waarde te kunnen schatten. 
Daarbij zijn er verschillende prijzen die toelichting nodig hebben, omdat de 6 DAGEN FACE2FACE EN 4 MAANDEN ONLINE OPLEIDING een onderdeel zijn van een groter programma en LICENTIE. In ons Skypegesprek vertellen we je hier alles over (incl. ideeën voor financiering). Natuurlijk geheel vrijblijvend, zonder dat je ergens aan vast zit.


DATA OPLEIDINGEN 2018

- 22 t/m 27 januari 2018 (VOL!)
- 19 t/m 24 maart 2018 (VOL!)
- 14 t/m 19 mei 2018 (VOL!)
- 24 t/m 29 september 2018 
- 19 t/m 24 november 2018

Is deze opleiding voor jou?
Deze opleiding is geschikt voor vrouwen die al bezig zijn met het empoweren van vrouwen en heel erg gepassioneerd zijn over het helpen vrouwen hun blokkades in het leven te overstijgen en negatieve cycli te doorbreken.

Je past bij deze opleiding als:
 •  Je al een eigen onderneming hebt waarmee je vrouwen in hun kracht zet en ondernemerschap in je bloed zit
 •  Je resultaten boekt MAAR je cliënten MEER wil bieden
 •  Je op zoek bent naar dat missende puzzelstukje
 •  Je voelt dat je vrouwen te helpen hebt en je je realiseert dat hiervoor vrouwspecifieke tools nodig zijn
 •  Geld verdienen van secundair belang is aan betekenisvol en voldoening gevend werk, maar dat je daarnaast wel een goed inkomen wil kunnen verdienen
 •  Je reeds stappen hebt gezet in zelfontwikkeling en gemotiveerd bent om de beste versie van jezelf te worden
 •  Je een leider/rolmodel bent en invloedrijk bent, en gefrustreerd dat de vrouwen die je (bege)leidt niet hun volledige potentieel benutten en consistente resultaten bereiken
 •  Je een doener en aanpakker bent. Je bent een zelf-starter een weet jezelf te motiveren
 •  Je een ongelooflijke kriebel voelt als je dit alles leest!

Manja Op den Kamp

“IK WAS ZO MOE VAN HET STRUGGELEN. NU SPRANKEL IK WEER VAN BINNENUIT!”

Ingrid van der Plasse

“IK HEB HET GEVOEL EINDELIJK GEVONDEN TE HEBBEN WAT IK DIEP VAN BINNEN ALTIJD AL WILDE!”

Inge van Eijk Karabulut

“CREATRIX® IS EEN GROOT GESCHENK”
 FAQ - Veel Gestelde Vragen
Ik ben (nog) geen ondernemer, is deze opleiding dan wel voor mij geschikt?
Deze opleiding is speciaal voor vrouwen die al werkzaam zijn in coaching, training, therapie, begeleiding en ondersteuning, die bezig zijn met persoonlijke ontwikkeling, waarbij ondernemerschap in het bloed zit, en/of vrouwen die invloedrijk zijn, een rolmodel zijn en een fikse dosis zelf-motivatie bevatten. Daarbij zoeken deze vrouwen hét laatste missende puzzelstukje om echt door te breken en groot verschil te maken (dus niet het eerste puzzelstukje). Je krijgt alle tools die je nodig hebt om je verder te verdiepen in het begeleiden van vrouwen. Je krijgt een volledige kapstok waar je je hele praktijk aan kan  ophangen. Dit gaat dus veel verder dan alleen een methodiek. Je krijgt ook een heel businessplan, marketing- en salesscripts, uitgewerkte workshops en webinars die je gelijk in kan zetten. Daarbij krijg je ook nog eens 365 dagen per jaar ondersteuning, mentorschap en hulp. Je staat er niet alleen voor. En misschien wel het mooiste van alles is dat je in een community van vrouwen terecht komt die in dezelfde situatie zitten of hebben gezeten als jij. Zij zijn jouw klankbord en sparringpartners -zakelijk en privé-, zodat je het wiel niet alleen hoeft uit te vinden.
Ik wil weten wat iets kost voordat ik er aan begin.
Ja, dat is logisch en tijdens onze vrijblijvende skype/belafspraak krijg je alle kosten op een rijtje. Dus niet op deze website, maar gewoon in een persoonlijk gesprek. Prijzen zonder context hebben immers geen waarde. En natuurlijk wil je weten of en hoe je het je kan veroorloven. In het Skype-gesprek vertellen wij je dan ook alles over alle prijzen en financiële mogelijkheden die er bij horen. 
Ik ben bang dat als we gaan Skypen ik ergens aan vast zit of ergens in gepraat wordt.
Je zit absoluut nergens aan vast, en we zullen je zeker nergens in praten. Sterker nog: wij laten enkel vrouwen tot de opleiding toe die hier vol voor gaan. Wij vinden het belangrijk dat zoiets levens veranderend als deze opleiding een keus is waar jij voor 200% achter staat. Dat dit precies is wat bij je past en dat jij ook bij ons past. Wij zijn heel selectief in wie wij tot de opleiding toelaten. We houden de groepen klein én onze Transformologists® moeten erop kunnen vertrouwen dat de juiste vrouwen zich bij de sisterhood aansluiten. Daarvoor is het belangrijk dat we elkaar live spreken, zodat wij jou leren kennen en jij ons, en jij alle informatie krijgt en al jouw vragen worden beantwoord om een goede keus te maken. 
Is dit niet te mooi om waar te zijn?
Als dit gebakken lucht zou zijn of we gouden bergen zouden beloven die niet waar blijken te zijn, zou dit al lang en breed online te vinden zijn. Inmiddels hebben vele vrouwen wereldwijd deze opleiding al gedaan. Hun testimonials zeggen genoeg :-)
Is de opleiding erkend?
De opleiding en de Creatrix® methodiek zijn erkend door het IICT (International Institute for Complementary Therapists, https://www.iict.com.au/) en Balens (Grote verzekeraar voor zorgprofessionals, http://www.balensverzekeringen.nl/). Dit betekent dat je je na de opleiding kan aansluiten bij deze organisaties en je diverse collectieve verzekeringen kan afsluiten.
Ik heb al mijn eigen praktijk en mijn eigen methodieken. Waarom is Creatrix® dan toch interessant voor me?
Ook als je al een eigen praktijk hebt, mis je misschien nog wat. Heb je misschien het gevoel dat je niet diepgaand genoeg transformatie teweeg kan brengen. Of mis je misschien een kapstok waaraan je al jouw kennis en kunde kan ophangen. Dat missende puzzelstukje is Creatrix®. Voordat vrouwen werkelijk kunnen veranderen en stappen kunnen zetten die bij hun passen, of het nu gaat om werk of hun privéleven, moeten ze af van issues. Immers, keuzes die gemaakt worden vanuit angst, frustratie, onzekerheid of schuldgevoel zijn hele andere keuzes dan die keuzes die gemaakt worden vanuit authenticiteit, kracht, zelfverzekerdheid en positiviteit. Creatrix® kan als methodiek op zichzelf staan maar ook geïntegreerd worden in jouw bestaande praktijk en met jouw bestaande programma's tot één compleet geheel. En jij kan dat op die manier doen zoals past bij jou en jouw klanten.
Wat is het Institute of Women International precies?
Kijk maar eens op www.instituteofwomen.com
Moet ik eerst andere specifieke opleidingen, trainingen of cursussen hebben gedaan?
Nee, je krijgt een compleet pakket waarmee je direct aan de slag kan en je hebt geen andere opleidingen, trainingen of cursussen nodig.
Ik heb geen praktijkruimte...
Dat is ook niet nodig. Je kan prima vanuit huis werken. Deze methodiek werkt niet alleen face2face maar ook via bijvoorbeeld Skype! Dat betekent ook dat je niet gebonden bent aan jouw regio en je dus vrouwen kan begeleiden over de hele wereld.
Is dit een netwerkorganisatie of een direct selling organisatie?
Nee, wij zijn een internationaal trainingsinstituut voor vrouwen door vrouwen, en hebben ingezien dat je met een coachingsmethodiek alleen niet ver genoeg komt. Dat er naast een methodiek ook een bedrijfs-, marketing- en salesplan nodig is om succesvol te zijn. Je krijgt na je opleiding een licentie om met alle methodieken en tools te mogen werken. Dat is het. Absolute transparantie. Geen complexe structuren, verborgen agenda's, geen addertjes onder het gras of kleine lettertjes. 
Binnen hoeveel tijd kan ik mijn investering weer terugverdiend hebben?
Dat ligt een beetje aan jezelf en hoe fanatiek je na de opleiding aan de slag gaat. Veel Transformologists® hadden hun eerste cliënten binnen een maand. Je krijgt immers alle tools, stappenplannen, scripts, werkbladen, presentaties etc. om direct mee aan de slag te kunnen gaan en om direct geld mee te kunnen verdienen. Ook krijg je het gehele jaar door Intra Community Support. Dit betekent dat wanneer jij een beer op de weg ervaart die jou blokkeert in het verdienen van geld, je hiermee binnen de community van Transformologists® gratis geholpen wordt met Creatrix®, zodat niets en niemand je meer kan tegenhouden om succesvol te zijn. 
Wanneer en waar worden de opleidingen gegeven?
Er zijn verschillende opleidingen per jaar. Voor het jaar 2018 zijn er op dit moment opleidingen gepland in januari (VOL!), maart (VOL!), mei (VOL!), september en november. We houden de opleiding klein, persoonlijk en exclusief. Dit betekent dat er per opleiding maar een paar plaatsen beschikbaar zijn. Vol = vol. De opleiding zal gegeven worden in de buurt van Haarlem. We beginnen elke dag om 09.00uur en gaan door tot ca. 17.30uur.
In welke taal wordt de opleidingen gegeven?
De opleiding wordt zowel in het Nederlands als het Engels gegeven. Vanwege het internationale karakter is het wel belangrijk dat je voldoende spreek- en leesvaardigheid hebt van de Engelse taal (vloeiend hoeft niet).
Hoe kan je de opleiding volgen als je niet in de buurt van Haarlem of in het buitenland woont? Kan het ook online?
Deelneemsters aan de opleiding komen uit heel de wereld. De opleiding bestaat uit een aantal verschillende componenten. We beginnen met een 6 daagse Face2Face opleiding in de buurt van Haarlem. Hierin leren we je alles wat we je persoonlijk moeten leren. Dit kunnen we niet online doen. Het betekent dat je dus 6 aaneengesloten dagen fysiek in Haarlem aanwezig dient te zijn. De meeste deelneemsters boeken dan ook een hotel, B&B of appartementje voor deze dagen. Dit betekent dat je 6 dagen lang quality time voor jezelf hebt. Even helemaal weg uit de dagelijkse sleur en in een geweldige opleidingsbubbel! Na deze 6 dagen -zodra je je licentie ondertekend hebt- krijg je toegang tot een 4 maanden online training die je dus waar ook ter wereld kan volgen. Goed om te weten is dat je als gelicenseerd Creatrix® Transformologist® je je Creatrix® trajecten zowel online als offline kan aanbieden aan je cliënten waar jij en je cliënten dan ook wonen.
Doe mee!..
Je hebt niets te verliezen en ALLES te winnen!
CONTACTGEGEVENS
www.instituteofwomen.com

Hoofdtrainer Europa:
Nikolien Martina-Doorenbos
E-mail: nikolien@momsandmore.nl
www.momsandmore.nl
+31 (0)6 54933909
Copyright © 2018. Institute Of Women International. All Rights Reserved.
Powered By ClickFunnels.com